Het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Paginatitel 2017-10-19 08:10:41

Kinderdagverblijf KITS is een unieke kinderopvang in de stad Groningen. Op KITS zijn wij van mening dat kinderopvang meer is dan goede opvang en uitstekende zorg.

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Groningen, waar uw kind samen met andere kinderen kan opgroeien in een sfeervolle en huiselijke omgeving met betrokken en professionele pedagogisch medewerkers? Bij Kinderdagverblijf KITS in Groningen heeft u die gevonden!!
 
Door te kiezen voor kinderopvang geeft u de zorg van uw kind deels uit handen.
De keuze voor kinderopvang is daarmee een belangrijke keuze. 

Voor Kinderdagverblijf KITS is het van groot belang dat u uw kind met een gerust hart aan onze verzorging kunt toevertrouwen. Kinderdagverblijf KITS  vindt een goed contact tussen de pedagogisch medewerkers en ouders/verzorgers daarom erg belangrijk. U bent bij Kinderdagverblijf KITS uit Groningen verzekerd van een team enthousiaste en professionele medewerkers. Het team van Kinderdagverblijf KITS staat dagelijks voor u en uw kind klaar!

Ervaringen van ouders

Review ouder van BSO locatie zernikecomplex

Erg positief! De bevlogen medewerkers bedenken samen met de kinderen erg leuke activiteiten en thema's. Fijn dat er bewust ook meer mannen zijn binnengehaald voor de technische, avontuurlijke en sportieve activiteiten. Groot aanbod van dingen om te doen en ook veel aandacht voor buiten spelen. Super dat er nu een nieuwe tuin wordt aangelegd waardoor de kinderen nog meer op ontdekkingstocht kunnen. Onze kinderen vervelen zich nooit!

Review ouder van KDV locatie Reitdiepwijk

Mijn ervaring is heel positief. Lieve verstandige pro-actieve betrokken leidsters die zorgen dat ze je kind echt leren kennen en veel met ze ondernemen. Kinderen krijgen de ruimte zichzelf te zijn in een mooie verzorgde binnen- en buitenruimte met voldoende te ontdekken.

Review ouder van KDV locatie zernikecomplex

Zeer positief. Zou deze opvang aan iedereen aanraden! Prettige rustige sfeer. Goede liefdevolle begeleiding en leuke leerzame ongedwongen activiteiten. Vaste verzorgers dus vooral vertrouwde gezichten steeds. De kindjes worden zoveel mogelijk vrij gelaten om hun eigen ontdekkingen te doen. Ook de allerkleinsten. Spelen erg veel buiten en mogen dan ook lekker vies worden. Naar mijn idee komt het nog het meest in de buurt van Scandinavische opvang en persoonlijk ben ik daar erg over te spreken.

Nieuws over KITS

24 / 04 / 2018

Kinderdagverblijf KITS bestaat 15 jaar

Bekijk het artikel
20 / 09 / 2017

Trainingen op KITS

Bekijk het artikel
15 / 06 / 2017

Winnaar Kinderopvang awards 2017

Bekijk het artikel

Kinderdagverblijf KITS

Visie

Een filmpje van locatie

Reitdiepwijk