Ervaringen van ouders

Schrijf jouw ervaring

Review ouder van BSO locatie zernikecomplex

Erg positief! De bevlogen medewerkers bedenken samen met de kinderen erg leuke activiteiten en thema's. Fijn dat er bewust ook meer mannen zijn binnengehaald voor de technische, avontuurlijke en sportieve activiteiten. Groot aanbod van dingen om te doen en ook veel aandacht voor buiten spelen. Super dat er nu een nieuwe tuin wordt aangelegd waardoor de kinderen nog meer op ontdekkingstocht kunnen. Onze kinderen vervelen zich nooit!

Review ouder van KDV locatie Reitdiepwijk

Mijn ervaring is heel positief. Lieve verstandige pro-actieve betrokken leidsters die zorgen dat ze je kind echt leren kennen en veel met ze ondernemen. Kinderen krijgen de ruimte zichzelf te zijn in een mooie verzorgde binnen- en buitenruimte met voldoende te ontdekken.

Review ouder van KDV locatie zernikecomplex

Zeer positief. Zou deze opvang aan iedereen aanraden! Prettige rustige sfeer. Goede liefdevolle begeleiding en leuke leerzame ongedwongen activiteiten. Vaste verzorgers dus vooral vertrouwde gezichten steeds. De kindjes worden zoveel mogelijk vrij gelaten om hun eigen ontdekkingen te doen. Ook de allerkleinsten. Spelen erg veel buiten en mogen dan ook lekker vies worden. Naar mijn idee komt het nog het meest in de buurt van Scandinavische opvang en persoonlijk ben ik daar erg over te spreken.